Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama |
| ALBUM KİRİTİKLERİ | |
| |
|
| Yazar | Mesaj |
|
((~SEVGI~))
Kıdemli Üye
|
![]() Konu: Sevdiğiniz Türküler ve SözleriGönderim Zamanı: 21-Şubat-2007 Saat 10:01 |
|
En sevdiğiniz türkü ve şarkı sözleri ve kimden dinlediğinizi bizimle paylaşırmısınız? Düzenleyen ((~SEVGI~)) - 25-Eylül-2007 Saat 15:45 |
|
|
"Bana okuduğum kitapların en güzelinin hangisi olduğunu sorarsanız. Söyleyeyim ANNEM'dir."
|
|
|
|
|
((~SEVGI~))
Kıdemli Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 21-Şubat-2007 Saat 10:09 |
|
Bir Ay Doğar İlk Akşamdan Geceden
Bir ay doğar ilk akşamdan geceden neydem neydem geceden
Şavkı vurur pencereden bacadan Dağlar kışımış yolcum üşümüş nasıl edem ben Uykusuz mu kaldın dünkü geceden neydem neydem geceden Uyan uyan yâr sinene sar beni Dağlar kışımış yolcum üşümüş nasıl edem ben Uyan uyan yâr sinene sar beni Dağlar harâmı açma yaramı perişânım ben Yüce dağ başından aşırdın beni neydem neydem yâr beni Tükenmez dertlere düşürdün beni Dağlar kışımış yolcum üşümüş nasıl edem ben Madem soysuz göynün bende yoğudu neydem neydem yoğudu Niye doğru yoldan şaşırdın beni Dağlar kışımış yolcum üşümüş perişânım ben Niye doğru yoldan şaşırdın beni Dağlar harâmı açma yaramı perişânım ben Aşağıdan gelir eli boş değil neydem neydem boş değil Söylerim söylerim göynüm hoş değil Dağlar kışımış yolcum üşümüş nasıl edem ben Bir güzeli bir çirkine vermişler neydem neydem vermişler Baş yastığı gendisine eş değil Dağlar kışımış yolcum üşümüş nasıl edem ben Baş yastığı gendisine eş değil Dağlar harâmı açma yaramı perişânım ben Kimden Alındığı : Hasan Durak
Seslendiren : Cengiz Özkan
Albüm : Ah İstanbul Düzenleyen ((~SEVGI~)) - 25-Eylül-2007 Saat 13:21 |
|
|
"Bana okuduğum kitapların en güzelinin hangisi olduğunu sorarsanız. Söyleyeyim ANNEM'dir."
|
|
|
|
|
((~SEVGI~))
Kıdemli Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 21-Şubat-2007 Saat 10:20 |
|
Nefesimi "Ayrılıklar uyandırmalı kör yüreğimi.
Cehennem yangınlarından, ölmeden çıktıysa bedenim; artık benim olmalıyım, Ateş artıgı değildir karşılığımız. zulasında asılı durur kefenlediği ölümü. Bilir ve intihar cüretiyle yoklar yüreğinin tetiğini. Yanacaksa, Söz - Müzik: Tuncay Bozyiğit
Seslendiren: Emrah Altınok Albüm : Seyduna Türküleri 2 Düzenleyen ((~SEVGI~)) - 25-Eylül-2007 Saat 13:21 |
|
|
|
|
|
|
|
neziha
Kıdemli Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 21-Şubat-2007 Saat 10:25 |
|
KORKARIM GİDECEKSİN
Korkarım gideceksin Aklım baştan gidecek Eşgalime hüküm koyup gideceksin GÖZÜMÜ AÇIP SANA UYANDIĞIMI SENLE KÖRDÜĞÜM OLUP SANA YANDIĞIMI UNUTUP GİDECEKSİN KORKARIM ARDINDAN BAKAMAM DÖNÜŞÜ İMKANSIZ YOLUN GİDİŞİ İÇİMİ YAKAR DAYANAMAM Gideceksin kirpiklerim Şahit olacak gecelere Susacak kalem sensiz hecelere Korkarım artık seherleri sana sormaya Paramparça kıldığın yüreğimi sarmaya Yalnızım yazık gideceksin Söz : Bülent KAYA Müzik : Mehmet GÜMÜŞ |
|
|
hiç kaygımız yokmuş gibi yürüy£lim güz£l çocuk,,sular gibi,d£niz gibi,dağlar gibi izinsiz...
|
|
|
|
|
neziha
Kıdemli Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 21-Şubat-2007 Saat 10:44 |
|
BİR SEHER VAKTİNDE
bir seher vaktinde indim bağlara, öter şeyda bülbül gül yarelenir, bakmazmısın sinemdeki yaraya, derdimi dökmeye dil yarelenir. boş geçirmeyelim gel bu çağları, dolanalım bahçeleri bağları, bir gün gazel göker ömrüm bağları, eser sam yelleri dal yarelenir. daimi'yem herdem çeşm-i çerağı, dostun muhabbeti cennet ortağı, ancak şu dünyada derdim ortağı, sazım figan eder tel yerelenir. söz:aşık ismail daimi solist:oğuz aksaç Düzenleyen neziha - 15-Mart-2007 Saat 10:33 |
|
|
hiç kaygımız yokmuş gibi yürüy£lim güz£l çocuk,,sular gibi,d£niz gibi,dağlar gibi izinsiz...
|
|
|
|
|
((~SEVGI~))
Kıdemli Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 21-Şubat-2007 Saat 13:13 |
|
Saklımdasın
Yürüyorum ey yar
İnsanların arasında Kimi yorgun kimi dökük Kanar sabır yarasında Özlüyorum seni zamanla barışamadım Geçip gidiyor ömür günlere doyamadım Ucum yok bucağım yok Saklımdasın ey yar haberin yok Yıllar geçti sönmedi ateş Yanıyorum ey yar haberin yok Üşüyorum ey yar Yangınların ortasında Yürek kırgın yürek talan Kanar sevda yarasında Kahırlı yılları çizdin alnıma Dost eyledin beni göçüp giden kuşlara Söz: Mustafa Nuhut Düzenleyen ((~SEVGI~)) - 25-Eylül-2007 Saat 13:22 |
|
|
|
|
|
|
|
((~SEVGI~))
Kıdemli Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 21-Şubat-2007 Saat 14:18 |
|
Ey Zahit Şaraba Eyle İhtiram
Ey zahit şaraba eyle ihtiram
İnsan ol cihanda bu dünya fani Ehline helaldir, na ehle haram Biz içeriz bize yoktur vebali Sevap almak için içeriz şarap İçmesek oluruz düçar-ı azap Senin aklın ermez bu başka hesap Meyhanede bulduk biz bu kemali Kandil geceleri kandil oluruz Kandilin içinde fitil oluruz Hakkı göstermeye delil oluruz Fakat kör olanlar görmez bu hali Sen münkirsin sana haramdır bade Bekle ki içesin öbür dünyada Bahs açma Harab-i bundan ziyade Çünkü bilmez haram ile helali Söz Yazarı : Harabi
Seslendiren : Erkan Oğur, İsmail Hakkı Demircioğlu
Albüm : Gülün Kokusu Vardı Düzenleyen ((~SEVGI~)) - 25-Eylül-2007 Saat 13:24 |
|
|
|
|
|
|
|
((~SEVGI~))
Kıdemli Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 23-Şubat-2007 Saat 09:37 |
|
Tanımadığım Ten Yalnızca bir kırıntıydın, içime ilk düştüğünde
vakitsiz bir anda … Bilmediğim bir neden beni alıp götürdüğünde o yerlere Keder ve budalalıktan başka yaşamın bir anlamı varmıydı Aradığım aşkı bulduysam, sendedir Ya bu benim içimde dolaşanda kimdir Ya bu benim içimde mekan tutanda kimdir Adem evvelinden beri bir yanımız noksandır
neylersin … Beni bu alemde divane gibi gezdiren sen değilmisin
Geriye kalan yalnızca tanımadığım bu tendir Aradığım aşkı bulduysam, sendedir
Ya bu benim içimde dolaşanda kimdir Ya bu benim içimde mekan tutanda kimdir Söz & Müzik: Ahmet Aslan Düzenleyen ((~SEVGI~)) - 25-Eylül-2007 Saat 13:25 |
|
|
|
|
|
|
|
((~SEVGI~))
Kıdemli Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 23-Şubat-2007 Saat 09:46 |
|
Susarak Özlüyorum İşte buna bıçak çekiyorum
Sözcüklerim varmıyor uzaklarına Birer birer düşüyor bütün öpmelerim Ağır yenilgiler alarak … Adresinde yokluğunu kıyamet bilerek
Sadece susarak özlüyorum seni Hiç tanımadan, ne garip … Sadece susarak özlüyorum seni Hiç tanımadan, ne garip Sense uzak, çok uzakta Bir deniz gibisin resimlerde Dokunsan Dersim olur, göçerim mecburen
Duydum çok sonradan, adın önemli değil Acın aynı tadı veriyor … Adresinde yokluğunu kıyamet bilerek Sadece susarak özlüyorum seni Hiç tanımadan, ne garip … İşte buna bıçak çekiyorum
Şimdi adı yok, hiç bir sevgilinin Zaman zaman değil şimdi Yalnız benmiyim bu ahir zamanda Derviş mekanına aşk ile cağıran Bu ahir zamanda … Şiir: Fadıl Öztürk Düzenleyen ((~SEVGI~)) - 25-Eylül-2007 Saat 13:26 |
|
|
|
|
|
|
|
neziha
Kıdemli Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 17-Mart-2007 Saat 09:13 |
|
ESKİ YARA
Eski yar eski yara Sızlıyor eski yara Yenisinden fayda yok Varıp gidem eski yara Eski yardan eski yardan Geçilmez eski yardan Yenisiyle gönül eyle Yare kalsın eski yardan Eski yara eski yara Kapanmaz eski yara Sinesine sürer mi Geri dönsem eski yara Eski yardan eski yardan Gerçek sözler eski yardan Ben yareyim sen derman Kes umudu eski yardan Eski yar eski yara Kalbimde eski yara Yüzlerce güzel var da Hasretim ben eski yara Nurettin Rençber Düzenleyen neziha - 17-Mart-2007 Saat 09:16 |
|
|
|
|
|
|
|
neziha
Kıdemli Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 17-Mart-2007 Saat 09:15 |
|
YÜRÜRÜM
Ardinsira kostum dönersin diye
kiyametler koptu, sen hic duymadin.. gece gündüz gecer hayalin gözümden günesim karardi, sen hic bilmedin.. birak üstüme gelsin ciplak atesin, günahkar ruhumu yaksin da gecsin.. dagitsin icimde kalan ne varsa, savursun külümü döksün de gecsin.. yürürüm gecede,yanarim senin icin.. bilirim yine de sen asla dönmeyeceksin.. koparip gögsünden uzat yüregini, kurusun gözyasim mahsere kadar.. nelere degistim senin hayalini, bilseydin kalirdin sonsuza kadar... birak üstüme gelsin ciplak atesin, günahkar ruhumu yaksin da gecsin.. dagitsin icimde kalan ne varsa, savursun külümü döksün de gecsin.. yürürüm gecede,yanarim senin icin.. bilirim yine de sen asla dönmeyeceksin.. Nurettin Rençber |
|
|
|
|
|
|
|
((~SEVGI~))
Kıdemli Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 27-Temmuz-2007 Saat 15:19 |
|
YAĞMUR KUŞU
Düşmedin elden ayaktan ÖT BAKALIM YAĞMUR KUŞU Geri al artık ömründen Söz : İbrahim KARACA |
|
|
|
|
|
|
|
neziha
Kıdemli Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 18-Eylül-2007 Saat 14:38 |
|
taradi saçlarini
taradi saçlarini,
hem taradi,hem ordi,
mevlam ona güzelluk,
esirgemedi verdi...
tara saçuni tara,
iki yani bir olsun,
çağir beni yanuna,
gelmeyen gavur olsun... Düzenleyen neziha - 18-Eylül-2007 Saat 14:45 |
|
|
|
|
|
|
|
neziha
Kıdemli Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 18-Eylül-2007 Saat 14:45 |
|
yapraklar hişildayii,
bakunki gazelmidurr,
mevlam senun cennetunn,
yarumden güzelmidur...
|
|
|
|
|
|
|
|
((~SEVGI~))
Kıdemli Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 25-Eylül-2007 Saat 13:18 |
|
Ayrılık - Düş Sokağı Sakinleri
Sana uzaktan bakıyor gözlerim artık Gönlüm senden geçmez Bana döndü hep sözlerim Unutmak o kadar kolay mı sandın? Ayrılık bana aşktır artık Dağılmış saçlarım gönlünün yatağına Uyandırma Sabah olsun ben giderim Sen kal rüyamda Aramak o kadar kolay mı sandın? Yolların bana aşktır artık Ah gitmek o kadar kolay mı sandın? Yolların bana aşktır artık Sesim bende bir yabancı gibi Şaşarım Gönlümün takvimine şiir oldu yüzün Ararım Ah bulmak o kadar kolaymı sandın? Aramak bana aşktır artık Düzenleyen ((~SEVGI~)) - 25-Eylül-2007 Saat 13:24 |
|
|
|
|
|
|
|
neziha
Kıdemli Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 30-Mayıs-2008 Saat 14:59 |
|
kiremitte buzmusun?
kiremitte buzmusun, gelinmisin kızmısın? yarın size varacam. evde de yalınızmısın? yan osmanım yannn... deniz üstünde biber, kayıklar gelir gider, ne mektup var ne haber, yüreğim yanar gider. yan osmanım yannn... şu binanın üst yanı, altı da berber dükkanı, teskereli geliyor, hacıların osmanı, yan osmanım yannn... derleyen:ahmet yamacı kaynak:selçuk erim seslendiren:nevzat karakış Düzenleyen neziha - 30-Mayıs-2008 Saat 15:00 |
|
|
|
|
|
|
|
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|