Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama |
| DENEME | |
| |
|
| Yazar | Mesaj |
|
neziha
Kıdemli Üye
|
![]() Konu: benim gibi...Gönderim Zamanı: 30-Ocak-2009 Saat 17:15 |
|
bir gün insan ansızın uzaklaşır kendisinden hiç anlamadan,yapayalnız kalır,oysa nasılda alışmıştır kalabalığa,kendisi bile kendisini terketmiştir ne olsun daha,camı aralar ve bakar,havadaki ılıklığa,yanaklarına değer rüzgar,parmak uçlarında tütün kokusu,
hey hatttt !!!! bu nasıl bir öykü...bıçak gibi kesiliverir orta yerinden,bir kaş çatışınla ey sevgili,darma duman olur herşey,avuçların kanmaya başlar,azar azar sızar gözlerinden umutsuzluğun,oyy başımı hangi taşa vursam dersin,hangi taş yarsın başımı,oy ki ne oy ahh anamın dizleri dersin olaydı da yataydım boylu boyunca,uzanırsın bulamazsın birgün insan ansızın uzaklaşır kendisinden,ve kaybolur…benim gibi…senin gibi,hayat dersin ağlarsın,ama alışamazsın,benim gibi..senin gibi… nezih@... |
|
|
hiç kaygımız yokmuş gibi yürüy£lim güz£l çocuk,,sular gibi,d£niz gibi,dağlar gibi izinsiz...
|
|
|
|
|
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|