Aktif Konular Üye Listesi Takvim Arama |
| RADYO UMUT EMEKÇİLERİ | |
| |
|
| Yazar | Mesaj |
|
maykut
Yönetici Grubu
Site Yöneticisi Kayıt Tarihi: 03-Şubat-2004 Konum: Rize Gönderilenler: 223
|
![]() Konu: EMEKCİLERGönderim Zamanı: 25-Mart-2007 Saat 23:42 |
|
AHMET ŞAHİNBAŞ
Radyo mesleğine Karadeniz Umut Radyonun yayına girdiği 05.05.1995 yılında başlar. Sistem tarafından dayatılan popüler kültüre karşı programlarında; alternatifliği seçer. Çağdaş insan;" örgütlü toplumlarda gündemi, güncelligi yakalayan kişidir" düşüncesini savunarak, sabahlari "Günün Gazetesi" adli programıyla gazete yorumculuğu yapar. Aksamları yasamın çok sesliliğini içine alan "Yol Dostu"programi yapar. 7 yıl boyunca türkülere olan sevdasını, siirlere olan vazgeçilmezliğini" Arkadaşın Günlüğü"adli programında Radyo umut dostlariyla paylasir. 2003 yılından sonra hayatini Avrupa da sürdürmeye baslar. Evli ve Arsen adli kız çocuğu sahibi olan Radyo Emekçisi arkadaşımıza bundan sonraki hayatında; Radyosuz günlerinde basarılar diliyoruz. Türkü tadında kalman dileğiyle... KARADENİZ UMUT RADYO A.Ş Düzenleyen maykut - 26-Mart-2007 Saat 22:25 |
|
|
|
|
Yarence
Kıdemli Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 26-Mart-2007 Saat 03:55 |
|
YOL Dostunun yolu açık olsun. Yolumuzun bir gün, bir yerde kesişmesi umuduyla. |
|
|
|
|
destina
Kıdemli Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 26-Mayıs-2007 Saat 22:32 |
|
ben geldim millet tekrardan aranıza gelir gelmez ahmet abiyi burda gördüm yolun açık olsun ahmet abi avrupaya bizim dostluğumuzu da göster...
|
|
|
Hayat bize mutlu olma şansı vermedi sevgili
biz kendimizden başka herkesin üzüntüsünü üzüntümüz, acısını acımız yaptık çünkü. |
|
|
|
|
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|